i Livet

All families are psychotic

Well, i morgen dukker min mor op i København, og det kan godt gå hen at blive en stresset dag. Vi skal ud i fjeldabernes yndlingsboligbutik og lede efter en reol og et stuebord, og som enhver rask ung mand ved, så er der intet – gentager: INTET – der er værre end at spendere sin lørdag sådanne steder. Personligt får jeg rysteture og fråde om munden når jeg står i deres tingel-tangel afdeling. Så er det at jeg ønsker at en eller anden vil udfri mig fra mine lidelser og lade mig glide ind i en dyb, dyb drømmeløs søvn.

Ellers havde Stine og jeg som nævnt til kaffe hos Thomas. Han er netop flyttet ind i en et-værelses på Østerbro, og der blev sludret, spist Bastogne kiks og slubret Nescafé til den store guldmedalje. Tilsyneladende er det udbredt slang blandt homoseksuelle at titulere hinanden som ‘friske’. Så hvis du, kære læser, er af hankøn og bliver spurgt af en anden mand om du er ‘frisk’, så kan du godt begynde at overveje hvad du skal svare :)

I denne weekend er der som bekendt Copenhagen Pride, og selv om jeg ikke selv kan være med, så kan jeg kun opfordre folket til at deltage i festlighederne.

Giv lyd fra dig

Comment