i Musik

All good Naysayers, speak up!

Nøj, ingen weekend uden pladekøb, denne gang gik det ud over endnu et Sufjan Stevens album. Illinois var glimrende, så blev jo nødt til at høre hvorvidt Michigan var i samme liga. Er kun nået et par sange ind i det indtil videre, men det er bestemt lovende.

Stadig ingen spor af Embassy ‘Tacking’ i butikkerne. Jeg bliver snart tvunget ud i noget jeg bestemt ikke er glad for: At donere penge til cdon.com. Den slags smuds er ellers langt under min værdighed, men når nu man ikke kan få fat i den på andre måder. Af andre musikalske nyheder, så skal jeg nævne, at første sang på Morrissey’s nye album er at finde på DoCopenhagen. Personligt er jeg lidt skuffet, men på den anden side har jeg jo altid ment, at musikhistorien stoppede med The Smiths’ opløsning i 1987, så tag ikke mig som sandhedsvidne.

Giv lyd fra dig

Comment