i Livet

All these empty words

På opfordring af den ihærdige og evigt søgende sprogekvilibrist, fritidshjemsleder og gøgler Gufzilla, skal jeg hermed henlede opmærksomheden på den alt for sjældne brug af ordet ‘ingenlunde’. Såfremt man ikke benytter dette ord mere end 37 gange inden for det næste år, er man hjemfalden til stor straf, i det konkrete tilfælde at se på mig danse pjattet, kun iført stram, stram lædervest og en kælen anakonda. Så kan I måske lære det!?

Her i Prag er hedebølgen sat ind. Meget, meget overraskende netop når min ferie er slut. Mit ophold hernede synger på sidste vers, og om mindre end en uge valser jeg igen rundt i Københavns gader og stræder, sammen med min lirekasse og dresserede abe Balthazar.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Det lyder ingelunde ringe at være vidende til beskrevne scenario. Hyggelig blog ellers…! Må man gerne sniglæse??