i Livet

All tomorrow’s parties

Aaaargh! Endnu en lille morale herfra: Glem aldrig, aldrig, aldrig, ALDRIG at aflevere jeres nye skattekort, fordi så bliver man trukket med 60 pct. i skat (+ 8 pct. i arbejdsmarkedsbidrag) – av, av, av! Det værste er, at jeg også gjorde det samme forrige år, og selvom man får pengene igen i sidste ende, så gør det bare ondt her i en mørk, mørk januar måned.

Nå, nok med klagesangen herfra, bortset fra at jeg snart ligger og ruller hjemløs rundt i en papkasse ved Svanemøllen Station, så har jeg det aldeles fremragende. Har været på arbejde de første dage i ugen, og det var ganske opløftende. Fik smidt nogle nye opgaver i nakken, så det ser jeg frem til. Har fået læst noget til praktikopgaven, men den store skriveproces er ikke begyndt endnu. Den kjære computer gik ned igen i går med en efterfølgende formatering som resultat, og det fyldte desværre en del af min tirsdag aften.

Giv lyd fra dig

Comment