i Livet

Amnesia, I need you to remind me…

På musikfronten har jeg glemt at nævne, at jeg mandag investerede i Feist: Open Season, et remix/b-side album med min yndlings sangerinde i de senere år. Jeg var og er pænt pjattet med Let it die albummet – især sangen ‘Inside and out’ var mere eller mindre kronisk i anlægget mens jeg var i Prag. Derfor er jeg kanske lidt skuffet over Open Season. Albummet er hæmmet af lidt for meget cheesy housemusik, men skal dog anbefales for liveversionen af, surprise!, ‘Inside and Out’. Pitchfork’s noget hengemte anmeldelse kan læses her. Og hvis man selv vil udforske Feist nærmere, så er All Things Feist værd at besøge.

Noget senere på dagen….Og det gik hverken værre eller bedre end at jeg atter kun fik nået meget, meget lidt. Har værelse ud mod solsiden, så jordhulen har det med at med blive plaget af temperaturer i nærheden af Gobi ørkenens. Det skal ikke være en undskyldning for min dvaskhed, men faktum er, at jeg har været produktiv i omkring en time i dag, mens resten af tiden er løbet ud i sandet. Nu vanker så et Styrelsesmøde, tøjvask og forhåbentlig en lille kvalitetstid-stund sammen med løbeskoene

Giv lyd fra dig

Comment