i Livet

And everything that I said was true, as the flashes blinded us in the photobooth

En relativt hektisk lørdag er i fuld gang, har været i Metro og købe ind til festen. Vi fik dog ikke fat i det hele, så der vanker stadig en omgang indkøb i løbet af den kommende uge – suk! Da jeg fra mit fædrene og mødrene ophav har arvet et massivt gen for bekymring, så er jeg naturligvis overbevist om at det hele kommer til at gå galt til festen. Forhåbentlig tager min blindtarm fejl i dette tilfælde!

I aften skal jeg til indflytterfest hos Henriette, min læsegruppemakker. Hun flytter sammen med sin kæreste Jacob. De mødte hinanden på mit gamle scient.pol hold, så der skulle gerne komme en hel flok fra studiet, som jeg ser ganske pænt frem til at se igen. Tror dog nok at jeg tager tidligt hjem, da jeg skal op og have noget ud af dagen i morgen. Plus at man måske støder på nogen til kollegiefesten, som man nu ikke har set i ret lang tid efterhånden. Hmmmm.

Giv lyd fra dig

Comment