i Livet, Musik

…and then you gave me something that I won’t forget too soon.

Har lavet et par ændringer på bloggen i dag, besluttede mig til at fjerne oversigten over hvad jeg lytter til for tiden, da der alligevel sikkert ikke er nogen der gider læse den slags. I stedet kan I besøge min Last.FM profil og se hvad jeg lytter til på computeren.

For yderligere at tilfredsstille min indre exhibitionist, har jeg lavet en MySpace profil, så hvis I også er oprettede der, så link endelig videre. Slutteligt har jeg fjernet linket til familiealbummet, på et eller andet plan var der vel ingen grund til at smække dem op øverst.

Ellers er dagen gået med at træne, styrelsesmøde (langt, trangt og kedeligt) og med at være muggen på migselv over, at jeg ikke rigtig har nået det faglige jeg gerne ville. Mugge, mugge, mugge!

Giv lyd fra dig

Comment