i Livet

Another year is over – and what have you done?

Woo-hoo, så blev det minsandten min tur til at fylde 24. Og hvad skal jeg så gøre ved det? Ved morgenmadsbordet sad jeg sammen med en stud.med født i 1984 og en stud.teol fra 1985, og så spørger folk hvorfor der er at jeg føler mig ældre end Grauballemanden. Og Tollundmanden. Og Egtvedpigen. Tilsammen!

Bortset fra det, så må jeg for anden uge i træk (et ubehageligt mønster er ved at tegne sig) udtrykke min sympati og kondolence overfor noget Brøndby-relateret. Eller det vil sige, jeg bliver jo som hankøn nødt til at sende Morten Skoubo en ‘get well soon’ hilsen. Det her lyder ihvertfald ikke rart.

Resten af denne storslåede dag står på arbejde, 9-17, og i aften skal jeg så nok hygge sammen med folk på kollegiet. Familien kommer først i weekenden, så i dag bliver nok lidt afdæmpet. Må hellere se at komme i arbejdstøjet og bevæget mit dovne korpus ud i den arktiske storm udenfor.

Giv lyd fra dig

Comment