i Livet

Ask me, ask me, ask me!

Fik mig en større overraskelse her til morgen da jeg kom på arbejdet, eller rettere: Alzheimeren lavede en dobbelt-Nelson på medstudentermedhjælpen og jeg, da vores kære og højtelskede kontorfascist Anne Grete mindede os om, at afdelingen jo skal på udflugt til Eksperimentariet i dag. Vi skal simpelthen ud at se ‘Sport og Spinat’ udstillingen. Woo-hoo! Hvordan jeg nu kommer hjem med 1) mit sportstøj som jeg i min naivitet medbragte og 2) Julegaven fra arbejdsgiveren (vin og guf) er et stort mysterium for mig.

I aften er der julefrokost på NOKO, men ved ikke hvor voldsomt det bliver. Dels truer eksamen og den slags jo, dels fylder min søde søster år i morgen, og jeg vil jo gerne være frisk til at fejre hende. Og forrige fredag havde jeg jo også lidt svært ved at styre snapsen, så er nok en god ide ikke at hælde i mig som jeg plejer. Suk.

Giv lyd fra dig

Comment