i Livet

Better than the perfect storm

Hjemkommen fra FN-udbuddet, som var en tung, tung, tung affære. Må lære at drikke mere kaffe inden jeg tager til det – eller evt. sove nogle flere timer om natten. Resten af dagen står på læsning indtil kl. 15, hvor jeg skal til timer igen. Regner også med at være faglig i aften, det handler om at få ekstra meget ud af tirsdag og onsdag, nu hvor jeg er på arbejde de resterende dage.

Der var ikke vand på kollegiet store dele af i går, så køkkenet var i udu. Gangen bestilte derfor pizza’er, hvilket jo er fint nok, bortset fra at jeg også fik det i lørdags. Fik dog taget det værste af den dårlige samvittighed med et spil hockey senere.

Nå, mål- og resultatstyringen kalder. Hvor ironisk at lige netop jeg følger et udbud med det navn :-S

Giv lyd fra dig

Comment