i Livet

Bitter? No, I just love to complain

Gisp, jeg så blod i dag! MIT blod…!!! Ja, chokerende, ikke sandt?!

Nå, ikke? Faktisk var det ikke så dramatisk. Jeg har igennem et længere stykke tid haft noget der ligner nældefeber, og var her til morgen forbi RefLab for at få taget en blodprøve, for at få undersøgt hvad det er jeg reagerer allergisk på – eller om det evt. er noget permanent. Det var ikke så slemt som jeg havde troet. I mine tvangstanker var der tale om at de tappede flere liter blod ud af mig, men det gik både hurtigt og stort set smertefrit. Nu må vi så se hvad prøverne viser.

Siden sidst er jeg gået i gang med den famøse praktikopgave igen (kan godt forstå hvis nogle af de mere vedholdende besøgende tænker ‘suk‘ nu, eftersom jeg godt kan se at jeg griflede alt for meget om den i mine blog indlæg i foråret og sommeren), og satser på at få den skrevet inden det nye semester begynder. Forhåbentlig kan jeg få det til at passe ind i arbejdet, hyggen på kollegiet osv.

I går var jeg sådan semi-flittig indtil kl 14, fik ordnet et par praktiske ting og tog sidenhen ind til byen for at se på udsalg sammen med Malene. Fandt ikke så meget som jeg gad bruge penge på (der er jo trods alt en grund til at udsalgsvarerne ikke kunne sælges tidligere!!!), men det var hyggeligt, og vi spiste på Flyvefisken inden vi tog hjem og så film (den første der kalder mig ‘etableret’ får en ørefigen).

Senere i dag skal jeg forbi Henriette og evaluere eksamensforløb og kigge på fag til næste semester. Vil gerne følges med hende, vi er jo ret gode til eksamen sammen, men jeg ved ikke rigtig om vi har de samme præferencer for de fag som er udbudt. Nu må vi se.

Vil for øvrigt lige anbefale folk at kigge forbi Stobbes blog. Han har lavet nyt design, som ser ganske nysseligt ud. Jeg savner lidt en comments sektion, men det kommer forhåbentlig med tiden. Foriøvrigt så forstår jeg ikke meget af hans projekt, men det lyder ret fascinerende, så de mere naturvidenskabeligt orienterede af jer, bør klikke her.

Giv lyd fra dig

Comment