i Bloggen

Blok? Blåg? Blog?

Kiggede på bloggen med semi-kritiske øjne og indså, at billedet af undertegnede i øverste højre hjørne egentlig ikke var helt optimalt. Faktisk så det pænt tåbeligt ud. Hvorfor dog plage evt. besøgende mere end højest nødvendigt. Så nu skulle der gerne være et Wolfgang Tillmans billede i stedet. Så kan I se hvor arty-farty jeg er. I hvert fald indtil jeg finder et bedre billede at lægge ind. Overvejer også en snarlig revision af 100 ting listen. Den er ved at være over et halvt år gammel, og er vist også en kende pinlig.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Jeg skal give dig missiler, skal jeg…! I øvrigt gjorde det ondt i min sorte sjæl at se min kære blog omtalt som en ‘hyggelig hule’. Du ved udmærket godt, at den slags vækker smertefulde associationer hos mig. Skam dig, din sorte hund!

    I øvrigt bør du besøge http://beinglouise.blogspot.com – jeg tror det er een, som du kender.

    PS. Er alle besøgende på din blog gravide eller har lige født? ;)