i Livet

Calm before the storm

Så blev det fredag aften, og tid for endnu et intetsigende lille indlæg. Gik fra arbejde kl. 17, så nåede ikke at hjælpe Kristian med at slæbe – der undskyldes mange gange herfra, men vil meget gerne demonstrere for min nye arbejdsgivere åh-hvor-flittig jeg er…..(eller i hvert fald lader som om jeg er). Sad som nævnt og arbejdede på et notat omkring den irske konkurrencelov og de beføjelser som deres svar på Konkurrencestyrelsen har til at undersøge karteller. Vældig nørdet, men ret underholdende når man først lige er kommet ind i det.

Har ikke de store planer for i aften, synes selv at jeg er kommet over jet-lag’et, men føler mig alligevel mærkeligt træt. Det er sket alle aftener i denne uge, så går udfra at det er eftervirkninger oder so etwas. Desuden skal jeg jo sådan relativt tidligt op imorgen, så juleøl og den slags ungdommeligt pjank bliver nok ikke til noget for mit vedkommende. Burde jo nok se at få læst, men kan mærke at det nok ikke bliver til noget alligevel.

Pyh, er godt nok ikke meget gang i mig idag.

Giv lyd fra dig

Comment