i Livet

Clever titles are so last summer

Hvordan blev jeg lokket? Skal jeg rent faktisk til DTU‘s årsfest i morgen? Hvilket epileptisk anfald var jeg dog i da jeg sagde ja? Nuvel, det bliver sikkert ganske fornøjeligt trods alt, men lidt fordomsfuld er jeg da. Satser stærkt på at Mads’ forsikringer om, at ingeniører og bioteknikere skam er underholdende mennesker, holder vand. Har nok også godt at komme væk fra de indavlsramte scient.pol, jur., polit. og med. miljøer engang imellem. Og dermed fik jeg så afsløret hvad min fredag aften skal gå med. Lørdag skal jeg nok ligge brak inden jeg tager ud for at besøge Tina. Vi skal på café og siden se Match Point. Den kan kun være god, eftersom den underskjønne Scarlett Johansson jo er med (billedet er godt nok fra Lost in Translation, men…). Søndag vanker et læsegruppemøde (forhåbentlig makulerer Henriette mig ikke) og om aftenen et besøg hos min storesøster. Med andre ord ikke den værste weekend man kan forestille sig!

I dag har jeg ikke lavet andet end at være på arbejde. Kom hjem, spiste og gik tur (i dag dog kun om een sø!) sammen med Frederik, Jannik, Mads og Christiane. Tilsyneladende blev jeg spottet af div. kolleger på mine tidligere vandreture tirsdag og onsdag, så var en massiv mur af nysgerrige spørgsmål og godmodige drillerier der mødte mig på arbejdet (“Forskellige lyshårede snitter to dage i træk? Nådada, pølse, du holder dig ikke tilbage, hva’?“). Selv ikke de mest indtrængende forsikringer om min uskyld og dybt platoniske forhold kunne holde de frådende ulve tilbage :)

PS. Og så styrtede de sidste illusioner om en god sæsonafslutning sammen. Jeg tror jeg gemmer min AaB-kaffekop på arbejdet langt, langt væk.

Giv lyd fra dig

Comment