i Livet

*Click, off, gone*

Jeg har aldrig været den helt store tegneserie fanatiker, men dengang jeg var mindre og flittig gæst på det lokale folkebibliotek, var Yoko Tsuno helt klart min yndling. Den var high-tech (på den coole 80’er agtige måde), flot tegnet og historierne var faktisk pænt innovative.

Hvorfor begynder jeg nu pludselig at kævle løs om det? Jo, fordi når jeg ser kravene til at komme på Europa Kollegiet, så ville jeg ønske at jeg havde den smarte lær-et-helt-sprog-på-én-nat device som rumvæsenerne i Yoko Tsuno har!

Giv lyd fra dig

Comment

  1. tør øjnene og spis en tudekiks!!! – du er vist endnu ikke så gammel, at du ikke har tid til et års studier i det franske, der kan optimere dine chancer til en optagelse på det fine kollegium – jeg låner gerne mine franske lærerbøger ud til dig :-) – men det betyder nok, at du må droppe bible college ! så du må gøre op med dig selv, hvor stærk du er i troen ;)