i Film, Livet

Come back and make up a good-bye at least. Pretend we had one.

Var voldsomt forkølet, snottet og ondt i halsen her til morgen, så undlod at tage på arbejde. Var heller ikke så meget at lave derinde at lave alligevel. Brugte i stedet det meste af dagen sammen med Malene (som jeg har været så betænksom at smitte), vi så Eternal sunshine of the Spotless Mind, en af mine favorit film. Især filmens absolutte nøglescene i huset på Montauk Beach er helt fantastisk.

Ellers så skal jeg til Introduktionskursus i morgen på KolleKolle i Værløse, skal køre inde fra byen kl. 7.45, så den gamle og trætte brilleabe skal tidligt op! Skal så sidde og høre om de forskellige afdelinger på det nye job indtil kl 16, hvor jeg først drøner hjem – for så derefter at skulle køre med Mikkel og Malene til et sommerhus i Tisvilde, hvor vi skal have ypperlig festivitas sammen med en flok andre NOKO-beboere. Sjov og ballade.

Det samme skulle gerne være tilfældet lørdag, hvor jeg skal til farvel-fest hos Janne. Der kommer en masse fra scient.pol holdet – bl.a. min anden gamle læsemakker Andreas og hans kæreste Annette, begge har læst i Australien – så det ser jeg lidt frem til. Hvordan jeg kommer helskindet til Brønshøj og hjem igen ved jeg ikke, men det er vistnok en del af charmen.

Giv lyd fra dig

Comment