i Livet

Coming down gently

Pyh, tømmermandsdag. Var ikke lige planen, da jeg stadig mangler at læse en del. Suk. Om en halv time skal jeg ned og have køkkenvagt, og selvom det plejer at være ganske hyggeligt, så kunne jeg nu godt finde på andre ting at bruge 2-3 timer på….

Var til indflytterfest hos Henriette og Jacob, og det var sådan lidt blandet. Lejligheden var virkelig lækker, men der kom ikke ret mange som jeg kender. Der havde vist været en del afbud, så jeg endte med at hænge lidt for meget i en hjørnesofa sammen med Henriettes veninde fra folkeskolen og dennes kæreste. De var begge alt for store fans af 80’er synth musik, og så er jeg jo lidt på hjemmebane. Tog tilbage på kollegiet ved 1 tiden, hvor der var fest. Kendte ikke så mange, men var beruset nok til at tumle rundt indtil ved 3.30 tiden, hvor det tyndede ud. Med andre ord, egentlig en fin aften, der skete bare ikke rigtig noget underholdende…..

Kalvesteg og flødekartofler – here I come….!

Giv lyd fra dig

Comment