i Livet

Could this be all?

Ikke meget nyt herfra, havde en halvkedelig fredag aften hvor jeg ikke rigtig lavede mere sexede ting end at læse Weekend Avisen (I need a life….fast!!!!). Heller ikke de store planer idag, eller dvs, egentlig er der en række punkter på dagsordenen….

* Cykel til eftersyn (den skramler og skriger efter hjælp)
* Købe ny taske (Men hvilken? Mode fascister – hjælp mig!)
* En tur på det Kongelige Bibliotek og høre hvad der er blevet af min fjernadgangskode til deres databaser
* Find en tandlæge (2 år +)
* Kom ind i en træningsrutine (Classic 1)
* Få skrevet på praktikopgaven (Classic 2)
* Find ud af hvor i alverden jeg skal have mine timer på Statskundskab på mandag..!!!

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Haha, prøv at skifte alle punkterne ud med – “tjene penge i en fart”, så har du min weekend!!! Hvad for en taske skal det være? Det er jo et vidt begreb…

  2. Uhm, ja, jo…det skal være en jeg kan bruge til ‘skoletaske’ :) Helst sådan en skuldertaske…Hvordan tjener man penge i en fart? ;)

  3. Ja, jeg tænkte det nok, der er jeg ikke til meget hjælp, eftersom jeg ikke har købt en skoletaske de sidste 4 år…Og min er fra HM, de har fine skuldertaske, lidt popagtige måske.. Tjene penge i en fart.. Jo, ser du, du aflyser alt det der kaldes “liv” og så siger du ja til ALLE vagter på dit arbejde.. Så det forudsætter jo at man har et! Men jeg er ved at tænker i andre baner, pyramidespil, pay-pal, eksotisk danser, sugger-daddy osv.. Andre idéer?

  4. Orv, jeg vil da gerne være din sugar-daddy, men hvad giver du så til gengæld? ;)

    Du har ellers fat i noget af det rigtige, hvis man skal tjene penge skal man beskæftige sig med folks laster, afhængighed, og helbred, i.e. sex, stoffer, alkohol, tobak medicin, spil + unge menneskers rejselyst. Hvorfor var det egentlig at jeg begyndte på en videregående uddannelse? :)