i Livet

Dødssyg søndag….

…og vi keder os alt det vi kan.

Ah, ja, fik pludselig en ubændig trang til at citere lidt Ibens. Det er nu ikke så trist en søndag, har brugt morgenen/formiddagen på at læse lidt aviser, mit højtelskede Economist og nu skal jeg så i gang med denne her – ja, undskyld det frivole ordvalg – ondskabsfulde charlatan. Ved 15.30 kommer Stine på besøg, hun flygter ud af ‘venteværelset’ på Amager, fordi der er superliga i fjernsynet….Man må sige at hun er blevet blødsøden på sine gamle dage, i 2001-2002 havde jeg i hvert fald fået en ordentlig omgang med den nihalede pisk, såfremt jeg havde ytret ønske om at have fjernsynet og AaB for mig selv.

Nuvel, ellers ikke meget nyt. Igår gik stille og roligt, jeg fik slæbt mit dovne skind i motionscenteret og fik tilmed læst en smule. Om aftenen kedede jeg mig bravt, men var siden lidt social i køkkenet, så alt i alt har jeg vel ikke så meget at klage over. Den kommende uge skal jeg passe undervisningen, og gang med at sende den næste bølge jobansøgninger ud. Og så har jeg besluttet mig til at komme en tur til tandlægen inden Japan/Korea turen, så hvis der er nogle der kan anbefale en tandlæge på Østerbro (eller i nærheden), så lytter jeg gerne på jeres visdomsord.

Giv lyd fra dig

Comment