i Livet

Das haben wir uns verdiehnt!

Som Stobbe ganske rigtigt anfoerer, saa er indre by stadig udenbys i disse dage. Hans beretning om den drabelige Nik & Jay debat paa Heste-nettet.dk, fik dog et smil frem her paa den afsindigt varme og cosy internetcafé i Stuttgart (ved min ene siden sidder en etiopier og ringer hjem til Addis Abeba, ved den anden en amerikaner der konstant og hoejlydt ytrer mindre politiske korrekte skaeldsord).

I skrivende stund er jeg paa shoppingtur. Stuttgart er en tysk by lige efter mit forskruede hoved: Rar, fuld af gode butikker, rigeligt af gamle bygninger og med de obligatoriske Schiller og Goethe statuer stroeget rundt omkring med naensom haand. Som antydet er det varmt i dag og har vaeret det under hele ferien. Min tid er primaert gaaet med at dvaske, slappe af og kvaerne skoenlitteratur. Har laest den nyeste af Leif Davidsen (som saedvanligt foregaar den i Rusland, men det redder ikke bogen: Maaske elementaert spaendende, men forkrampet – og jeg krummer taeer naar han skildrer, hmmm, intime scener….det er forskraekkeligt ringe skrevet!) og Nick Hornby (Ok, men han kan stadig ikke finde ud af at skrive slutninger). Som det maaske anes, saa har jeg det godt og er i glimrende humoer, saa laeg blot trygt graedekludene vaek ;)

Naah, jo – I kan forresten godt indstille jer paa en ny tidsregning. 22. juli 2006, kl. 19.26 er at regne for aar 0. Da erhvervede jeg mig mit livs foerste jakkesaet! Bed for min usle sjael! :-D

Giv lyd fra dig

Comment