i Livet

Depression lurks around the corner

Grrrr! Har nok været den mest spildte dag i mands minde. Jeg står tidligt op, vralter til Florenc for at komme på bussen og det går altsammen fint nok, de to-og-en-halv time til Brno går med månedsgamle udgaver af Weekendavisen (praktikant, kend din plads i hierarkiet!). Indtil da: Alt vel, men så ankommer jeg til Brno: det pisregner, er koldt, alting er lukket (godt nok er det søndag, I know, men alt i Prag er åbent, så jeg nærede et naivt håb om at det måske ville være det samme østpå), byen ligner Prag – bortset fra den er mindre – og bussen til mit egentlige mål, Muchas ‘Slaviske Epos’ i Moravsky Krumlov, kører først halvanden time efter. Jeg daffer rundt, bliver mere og mere deprimeret, og da bussen viser sig ikke at køre alligevel, så hopper jeg på toget hjem til Prag. Skønne fem timer i bus spildt, men hey – jeg fik da læst såvel Economist som resten af det medbragte læsestof, så turen var da ikke helt spildt. De slaviske skjønheder må vente til en anden gang.

Giv lyd fra dig

Comment