i Livet

Der Osten lebt

Ovenpå London….

Idag var begivenhedsrig. Først kom jeg på arbejde og opdagede at jeg havde fået en mail fra UM’s sikkerhedspolitiske kontor, som ville have mig til samtale. Så det skal jeg den 4. august. Et par timer senere ringer de fra Statsministeriet. Desværre var stillingen pr. 1. august og jeg kan ikke rigtig komme hjem til samtale. Men jeg må jo have gjort noget rigtigt. Tilsyneladende var det et wise move at tage ud og cv-builde på en ambassade.

Medpraktikanten og jeg var ellers en tur i Dresden i går. Det blev en rigtig god tur, vejret var fint, byen indbydende og folk så flinke, så flinke. Man kan jo godt komme til at savne noget almindelig omgængelighed, noget tjekkerne ikke er så fabelagtige til…..stod og svævede mellem liv og død i Karstadt, eller rettere: Jeg var millimeter fra at købe en Dynamo Dresden trøje. Endte med ikke at gøre det. Se selv hvorfor her.

Alting var bedre i gamle dage….og ignorer venligst brilleaben i venstre hjørne.

Giv lyd fra dig

Comment