i Livet

Destroy everything you touch

Hvad er det bedste ved en overstået eksamensperiode? Helt klart fraværet af den der evindelige dårlige samvittighed over at man ikke får læst nok. Har brugt min lørdag på at kværne Politiken og Weekendavisen, og det allermest pragtfulde er, at jeg ikke har nogen som helst ting jeg skal lave eller nå i dag. Det mest dramatiske bliver en tur på biblioteket for at låne underlødig skønlitteratur og musik, en tur ud at købe ind og måske – hvis jeg virkelig strækker den – en tur op at træne.

Eksamen gik rigtigt godt i går, det var en sand fornøjelse at tage rollen som den onde neo-realist til en eksamen omkring FN, specielt fordi vores underviser er så dejlig idealistisk omkring organisationen (= grundlag for gode diskussioner).

På det noget mindre positive plan, så er min far stadig indlagt. Venter på at høre lidt nyt hjemmefra. Håber snart at de sender ham hjem.

Giv lyd fra dig

Comment