i Livet

Drama often obscures the real issues

Så sidder jeg her igen efter at have siddet i køkkenet og set nyheder (når altså ikke Frederik insisterede på at se ‘The Quest’ på den überkedelige TV2-film kanal) sammen med et par andre fra gangen. Det var ganske fornøjeligt, især fordi vi kunne mobbe vores unge farmaceut studerende, da der var en ondsindet udsendelse om apoteker.

Efter arbejdet oksede jeg rundt på cykel det meste af ydre Frederiksberg, Østerbro og Nørrebro. Var først en tur hos Danmarks Statistik, hvor vores interview var en mærkelig affære. Vores kontaktperson syntes i hvert fald at han ville have tre andre med sig ind til interviewet, så vi sad der foran fire kvantitativt orienterede polit’er – gys & gru! Var så derefter et lille smut hjem før jeg drønede hen til min gamle læsegruppemakker Janne, der holdt lidt social komsammen med æbleskiver og glögg. Den slags ligger som bekendt godt i maven, så det blev en lystig affære.

Tror det bliver en på hovedet-i-seng aften for mit vedkommende, er en kende træt efter at jeg sad lidt længe oppe i nat for at skrevet noget på opgaven (jeg ved jo hvor bidsk Henriette kan være). Var også lidt distræt i dag tror jeg.

Giv lyd fra dig

Comment