i Livet

Drick inte när du är ledsen

Lige en quickie inden jeg skal til læsegruppemøde – som jeg er urimeligt dårligt forberedt til. Mandagen gik med arbejde og en efterfølgende tur i SATS i Frederiksberg svømmehal. Er lang tid siden jeg har været der (nogle af de nærværende læsere forstår nok, at det er potentiel højrisiko zone for pinlige situationer), men det gik glat og det er stadig et væsentligt mere hyggeligt sted at træne end Parken. En del færre Brian’er og mindre Preusser-techno i baggrunden. Bagefter tog jeg hjem, spiste, overværede en lokalpolitisk debat på kollegiet (hende her klarede sig bedst, men det er nu stadig svært at mønstre det helt store engagement for københavnsk kommunalpolitik). I stedet for at få læst kom jeg til at hygge i køkkenet og se ‘Paradise Hotel’ (rødme-rødme) og det uanstændigt sjove ‘Klovn’. Var derfor nødt til at stå tidligt op at læse idag, så Henriette ikke kølhaler mig pga. manglende forberedelse.

Festen på lørdag og arbejdet fylder bare så meget for tiden, at det er lidt svært også at have overskud til at læse i timevis. På det plan ser jeg lidt frem til at festen er overstået, fordi jeg efterhånden føler mig lidt rigeligt bagud mht. læsning. Og man kommer ikke til LSE med dårlige karakterer. Der er vist en nakke der skal hankes lidt op i.

 

(Ja-ja, Henriette, jeg skal nok få læst om resultatkontrakter på Undervisningsministeriets område)

Giv lyd fra dig

Comment