i Livet

End of a century

Som de opmærksomme nok har opdaget, så har det sneet ganske bemærkelsesværdigt i julen. Nu er det stilnet lidt af, men det skal absolut ikke hindre lystige kampe med sne ved aftenstide i kollegiets gård. Jeg fik personligt uddelt to fortjente vaskere til næsvise individer (selvfølgelig valgte jeg det mest brune og beskidte sne til formålet), og slap selv med at blive rullet i en snedrive. Bagefter havde jeg læsegruppemøde med Henriette over telefonen og brugte derefter resten af aftenen på læsning. Afsluttede med at se et afsnit af Firefly, det er altså en god serie.

Sandsynligvis bliver dette mit sidste indlæg i 2005, så vil benytte lejligheden til at sige tak for i år og ønske et godt nytår. Jeg er normalt ikke den store fan af salmer, men man skal ikke kimse af ‘Vær velkommen herrens år’, rent melodisk er den fabelagtig for at synge for en flok fyldebøtter. Pas på jer selv og click, off, gone herfra.

Giv lyd fra dig

Comment