i Livet

Everyone wants to be found

Har siddet og læst mine blogindlæg fra det seneste stykke tid og kan konstatere, at spændingskurven er pænt nedadgående. Hvad skal jeg dog finde på? Hmmm.

En af ambitionerne for det kommende stykke tid er at lave en rejsedagbog for de næste to ugers ferie. Det kommer selvfølgelig an på om jeg kan støve nogle netcaféer op (og hvordan ser japanske/koreanske keyboards egentlig ud? Red.), men jeg satser bestemt på at holde jer – mine trofaste læsere – opdaterede med mine seneste udskejelser østpå.

Idag var jeg et smut inde i byen og købe lidt ind til turen, skulle have nogle strømper, boksershorts og batteri til mit ur. Derudover har jeg fået kværnet de relevante afsnit i Lonely Planet bøgerne, så alt andet lige, så er jeg klar og pirat til at tage afsted. Har også pakket tasken, så nu skal fredagen næsten bare overstås!

Er næsten allerede stresset over hvad jeg skal nå efter jeg er kommet hjem, men det har jeg nok lykkeligt glemt når jeg står i Narita og kigger ned på de lokale. Har en vision om at turen bliver lidt hen af Lost in Translation, men jeg tvivler dog på at jeg kan få My Bloody Valentine til at levere soundtracket til turen.

Giv lyd fra dig

Comment