i Kultur, Livet

Everything is different now

Indrømmet! Jeg er et kulturløst bæst! Jeg havde (og har) ikke den fjerneste anelse om hvem Henrik Ibsen er, hvorfor han tilsyneladende er så folkekjær i Norge og som sådan er jeg nok heller ikke sådan helt opdateret omkring hvordan det originale skuespil ‘Peer Gynt’ udfolder sig. Mit første teaterbesøg i årevis var dog ganske fornøjeligt, meget utraditionel forestilling. Nok forventeligt når de optrædende er Geologo-G og Blæs fra Malk De Koijn og Bikstok Røgsystem + et par stand-up komikere. Jeg er i hvert fald ikke skræmt væk fra scenen lige foreløbig.

Endnu en eksamenslæsningsdag er i gang, til en variation har jeg været sløv i optrækket, men kan nu ikke mønstre flere overspringshandlinger (eller dvs., jeg mangler jo egentlig stadigvæk at få købt ind….), så må hellere se at komme i gang. Hvis I vil vide hvad dagens emne bl.a. er, så tag et kig her. Skal være klar til et læsegruppemøde i aften, så slendrianen må snart se at høre op.

Giv lyd fra dig

Comment