i Livet

Everything must go

Prust-prust, dagen efter en fest er ikke nem. Eneste trøst er at DR sender Spartacus i eftermiddag. Måske man skulle prøve at rette op ens notorisk manglende dannelse og få den set. I skrivende stund sidder jeg og lytter til Vic 20, hvis album Kristian var så rar at brænde til mig. Det er plinky-plonky synth musik af den gamle skole. Vi hørte dem første gang da de var opvarmning for Erasure i København i 2003, og sandsynligvis var vi de eneste i forsamlingen der synes de var gode (ihvertfald var vi de eneste der skabte os som små aber under opvarmningen). Med sangtitler som ‘I sold your heart on E-Bay’, ‘Benny Hill’s not here today’ og (min favorit) ‘8-Bit Hit’, så burde der dog være lidt for enhver smag.

Der var som tidligere nævnt fest på kollegiet igår, og jeg fik besøg af førnævnte Kristian, hans kæreste Louise, Thomas, Jens, Stine og hendes to ‘Kiwi’ udvekslingsstuderende. Det blev en fornøjelig omgang, med rigelige mængder Patrick Swayze dans.

Bortset fra det, så er der jo Super Bowl i aften (hvilket visse personer nok er mere end almindeligt bevidste om!). Jeg har aldrig gået specielt meget op i NFL og amerikansk fodbold i almindelighed – og kommer nok næppe til at spendere min nat foran tv’et – men jeg ved, at så snart hold fra Pittsburgh er involveret, så skal de supportes! Så jeg opfordrer hermed folk til at heppe på Steelers i nat, ligesom de naturligvis skal støtte Penguins og Pirates i almindelighed.

Giv lyd fra dig

Comment