i Livet

Ghost world

Just arriveret hjem til residensen (ha ha!) efter at have været til middag hos Stine. Der var lækker mad, god snak, fremragende kaffe, svinger klub på den anden side af gaden + masser af hårde stoffer. Med andre ord, lige min definition af en hyggelig aften! Nå, bortset fra det med de hårde stoffer, så er resten nu rigtig nok og helt klart noget jeg har savnet mens jeg var i Prag. I morgen skal vi begge til kaffe hos Thomas, der er flyttet ind i Århusgade for nylig. Glæder jeg mig til, er alt for længe siden jeg har set ham.

Ellers synes jeg selv, at jeg har været djævelsk flittig i dag. Fik ordnet folkeregisteret, indkøb og træning. Det var uhørt hårdt at motionere, men så kan jeg jo lære at være lidt mere flittig. Er min ambition at komme der et par gang om ugen, plus tage nogle løbeture rundt om søerne. Og med min legendariske selvdisciplin, så bliver det selvsagt fulgt med rigid effektivitet!

Har også ruflet en del rundt på min cykel i dag. Slingrede pænt meget ned igennem Claessensgade i går da jeg satte mig på sadlen for første gang i et halvt år, men se mig nu: Jeg drøner jo rundt som en bæver på speed.

Det er foriøvrigt en rigtig dårlig ide at møde mig for første gang i morgen – jeg har fået hvidløg nok til at min ånde kan skrælle barken af træer :)

Giv lyd fra dig

Comment