i Livet

Guilt is a useless emotion

Efter et par stille dage er jeg tilbage. Er ikke sket det store, var på arbejde torsdag og fredag, hvilket gik fint-fint. Tog i SATS i Scala efter arbejdet i går, og det var en grum oplevelse. Nedslidt og fuld af overpumpede typer. Mon ikke Frederiksberg bliver mit faste sted efterhånden. Vejret var rædsomt, semi-snestorm, så det var jo hyggeligt at man kunne bruge sin aften indendøre sammen med Stine, et par fra gangen, Piratos og et kompetetivt spil TP. Og så fik vi endda lavet en fem-års plan for Stine. Ha, hvem ler så sidst, nå!

Her til formiddag var jeg til fødselsdag med kakao og boller hos Caroline fra kollegiet. Det var ganske spas, også fordi Jannik og jeg kom valsende med nogle endog yderst smagfulde gaver. Vores oppustelige meterhøje julenisse blev utvivlsomt et stort hit! Her fra den billige langside skal der lyde et stort tillykke til den unge dame :)

Efter alt den hygge, så skulle resten af dagen skulle gerne stå på læsning og faglighed. I baggrunden lige nu hører jeg New Order: ‘Waiting for the siren’s call’, som jeg købte for et par timer siden sammen med Manic Street Preachers’ ‘Generation Terrorist’. Førstnævnte var mest for at få udfyldt et af de mange huller i min New Order samling – og albummet er da også meget middle-of-the-road kedeligt – mens MSP albummet er en gammel favorit fra dengang jeg lånte stort set hele det Nordjyllands Landsbiblioteks cd-samling med hjem hver uge. Nu ligger den så ovre på anlægget og stråler som en dansende, lille sol. Ih, hvor den slags varmer om hjertet.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Jeg vil gerne komme med en af historiens allermest jaloux klager der nogensinde er fremsat… Hvorfor kan man ikke linke på MIT navn, når man kan på Carolines??? Hvorfor!??
    Jannik

  2. Kære Kåre..
    Jeg er meget beæret over at være kommet i din personlige dagbog!! Tak for de fantastiske gaver og de søde ord på den der mågeagtige.. øhh måge. Eller noget. Men i hvert fald tak skal det lyde fra det nu 21-årige lille kid på 5. nord! Woohoo!!! :o)