i Livet

He came home for Christmas

Så, unge venner, det var det! Sidste posting fra mig inden det er jul, for regner ikke med at skulle tilbringe de store mængder tid foran forældrenes hakkebræt derhjemme. Har brugt formiddagen på at revidere vores petitum til mål- og resultatstyring (vores underviser var ikke tilfreds), og skal nu ind og købe en sidste julegave. Senere skal jeg ind på arbejdet for at aftale arbejdstider i det nye år og til afskedsreception for Sine fra min afdeling, da hendes praktikperiode stopper i dag. I aften vanker der så julefrokost på 5. nord, hvilket nok skal blive spas, men som jeg egentlig ikke er så frisk på. Skulle gerne få noget fornuftigt ud af togturen i morgen, da jeg just i dag har fået min eksamensdato: 6. januar kl. 10.40. Så der er lidt pres på når jeg kommer hjem fra juleferie.

Hmm, må hellere få lidt mad i vommen inden jeg skal ind og bruge familieformuen. Får sikkert også smidt nogle opgaver i nakken i forbindelse med julefrokosten i aften, så bliver vist en semi-travl dag.

Giv lyd fra dig

Comment