i Livet

Heart failed (In the back of a taxi)

Torsdag morgen, sidder ved Stines bærbare, da jeg besluttede mig for endelig at formatere min egen, der har været omtrent ligeså driftsikker som en aldrende Trabi. Min onsdag gik med at være faglig indtil kl. 13, hvor jeg tog ind til byen for at købe en taske. Fandt en fremragende en af slagsen i Wasteland. Det er en nysselig retrotaske, eller dvs., faktisk er den grim som arvesynden, men synes nu ret godt om den alligevel :) Sidenhen blev jeg så klippet, resultatet kan vel diskuteres, men der er ikke nogen der har smidt mugne gedeoste efter mig endnu, så går ud fra at det ikke er decideret stødende at kigge på for andre mennesker.

Dagens album er indtil videre Postal Service: ‘Give Up’. Det er ikke godt, men det er godt!

Senere på dagen: I forlængelse af min Trabant kommentar ovenfor, så er jeg idag stødt på denne artikel og denne hjemmeside. Hvorfor var det egentlig liiiiige at jeg tog hjem? :)

Giv lyd fra dig

Comment