i Livet

Home on the range

Som overskriften antyder, så skrives disse ord på min egen computer, på mit eget kollegieværelse, på mit eget Østerbro (øh, ja) og mens jeg lytter til de liflige toner af Everything But The Girl på mit eget anlæg. Med andre ord er jeg blevet godt og grundigt afluset og de-tjekkifiseret. Det er ikke længere så mærkeligt at være hjemme, og selvom jeg savner arbejdet og folkene på ambassaden, så er det nu vældig rart at være hjemme og se folk igen. Var til kaffe hos min læsegruppemakker Henriette, der selv lige er kommet hjem fra et praktikophold ved forsvarsafdelingen på ambassaden i London. Det var rigtig spas at se hinanden igen efter et halvt år, og vi fik snakket/sludret/sladret igennem. Til en variation følger vi fag sammen igen i efteråret.

Giv lyd fra dig

Comment