i Livet

I am downright amazed at what I can destroy with just a hammer

Der var gallafest på NOKO i går, og hvis man ser bort fra bandet – der insisterede på at spille Nirvana og Pearl Jam i halvanden time (sand festmusik, ikke sandt?) – så var det egentlig en ganske velarrangeret omgang. Personligt var jeg ikke helt oppe i gear, nåede aldrig at blive beruset nok til at jeg rigtig kunne skabe mig som en lille pony, men well, kan jo ikke være en lige stor succes hver gang.

I dag sidder jeg så og forsøger at samle tankerne om at være faglig. Har møde med Henriette her kl. 15, og hun laver mig til kattemad hvis ikke jeg har noget fornuftigt at bidrage med….

Giv lyd fra dig

Comment

 1. Undren fra det nordjyske: Hvad er en kattemad? Er det lidt i stil med en cowboylussing? Eller er det helt oppe i kategori med at få balkan-bank?

  -Kristian

 2. Jeg græmmes over mig selv. Jeg er tilsyneladende holdt op med at læse de små ord der binder sætninger sammen. Det viser sig at det ikke er så smart da de af og til er meningsbærende.

  Tror du at du bliver lavet til kattemad med en hammer? Jeg kan ret godt lide din overskrift!

  -Kristian

 3. Hmm, interessant problemstilling. Som sådan tror jeg ikke det er er særskilt behageligt at blive lavet til kattemad med en hammer. Mon ikke en filletkniv er mere velegnet til formålet?

  Bortset fra det, så kan jeg naturligvis ikke påstå at jeg selv har fundet på overskriften. Den er tyvstjålet fra en sang der kan høres her: Ikke just en yndlingssang, men har da en vis underholdningsværdi.