i Livet

I bet you look good on the dancefloor

Nøj! Det utrolige er sket. Jeg har dags dato smidt et styk færdig praktikopgave til gennemlæsning hos min vejleder. ‘God bedring’ hilsener og evt. erstatning for svie og smerte kan sendes til min hjemmeadresse. Yup.

Ellers har jeg brugt min dag på en tur i SATS (gisp!), set lidt fodbold (iiih, Cameroon-Togo var en spændende første halvleg) og nu er jeg dvask og i slap-af mode. I går aftes fik jeg besøg af Henriette og Janne (nuværende og tidligere læsegruppemakkere), og det var superhyggeligt. Janne tager her pr. 1. februar til Bruxelles, hvor hun skal være praktikant for Henrik Dam og Poul Nyrup. Nu er jeg ganske vist ikke socialdemokrat, men lidt misundelig kan man da godt blive alligevel. Men, men, men efter masser af slik, muffins og guf i forbindelse med biografture og hyggeaftener de sidste par dage er det vist efterhånden på tide med en lille kur. Suk.

Giv lyd fra dig

Comment