i Livet

I can’t help you anymore

Dagens Korea information: APEC mødet indledes i Busan idag. Så må vi håber at det regner lidt mindre nu end dengang jeg var der. Møgby.

Kort opdatering her fra arbejdet, hvor jeg slås med ‘Hovedkonklusioner fra kortlægningsarbejdet i trepartsudvalget om livslang opkvalificering og uddannelse på arbejdsmarkedet’. Pyyyha….Ikke så meget nyt siden sidst, havde en travl dag på arbejdet i går med at være referent ved et møde med Miljøstyrelsen og sidenhen arbejde på et oplæg omkring andelsselskabsformens fremtid. Pyyyha x 2.

Denne weekend er der gallafest på NOKO, men har ikke fået købt billet….dels fordi jeg føler mig lidt mæt af fester ovenpå sidste weekend, dels fordi jeg godt kunne bruge en læseweekend ovenpå det sidste stykke tids ufokuserede indsats. Bliver mobbet heftigt på både 4. og 5.nord fordi jeg ikke tager med, men jeg er heldigvis alt for meget i balance med mig selv til at tage mig af det.. .øhhhh….

Ellers var der evaluering af festen i går, vi lavede regnskab (Kachiiiiing!) og så billeder. Thomas blev lidt vranten over at han får ansvaret for at køre vores restvarer til Metro, men når man lader Stine og undertegnede rydde op i tre-og-en-halv time lørdag nat (mens man selv er gået kold og ligger og raller på en sofa), så er man ikke lige i position til at blive sur over det – hvis I altså spørger mig.

Nå, må hellere se at komme videre med arbejdet. Og genskabe det sorte kaffehul i maven. Pyyyha x 3.

Giv lyd fra dig

Comment