i Livet

I love your friends, they are oh-so-very arty

En stille søndag indtil videre, har hygget mig med lidt korrekturlæsning af forvaltningsretlige afgørelser(!!!) og mit ugentlig fix af Economist. Var som nævnt ude at købe en cd i går, det blev Sufjan Stevens ‘Illinoise’. Jeg har ikke hørt den nok endnu til at komme med en kvalificeret bedømmelse, men den er ikke ringe. Sangen ‘Casimir Pulaski Day’ er ret fremragende. Ifølge Pitchfork er ‘Illinoise’ 2005s bedste album, men lad os nu se. Der skal en del til at hamle op med ‘Nashville’ i min verden.

Bortset fra det, så gik lørdagen med at slappe af, hockey, spille TP med de fallerede medkollegianere i køkkenet og at hygge med Malene – inden længe ved jeg alt om mikrobiologi. Eller noget!

En anden shiny-shiny historie er, at min far kom hjem fra hospitalet i går. Fik en længere medicinsk udredning fra min mor, som jeg ikke lige på stående fod kan genfortælle her. Men det kort af det lange er vist, at han efter omstændighederne har det ok, men at hjertet endnu ikke slår regelmæssigt og at blodtrykket stadig er højt – hvilket man så de kommende uger vil forsøge at gøre noget ved. Der bliver krydset fingre herfra.

I dag står på rengøring. Er ikke ligefrem helt kaotisk på værelset, men jeg har da en halv meter høj bunke papirer der skal kyles ud (farvel eksamen, mwahahahahaha!) og generelt kunne det godt trænge til en omgang post-læseperiode udrensning. I aften kommer Cecilie på besøg, der er kalvesteg på menuen (“Så vil jeg godt komme forbi!”) og vi skal ud at se på hendes nye lejlighed. Den store flyttedag er på lørdag, og selvom der er lidt mangel på flyttemænd (en vis læser burde krumme tæer netop nu!) så går det nok i sidste ende. Begge mine forældre kommer herover – min mor tør ikke lade min far køre alene – så alt i alt skal det nok blive hyggeligt.

Giv lyd fra dig

Comment