i Livet

I made a lot of mistakes

Well, det udviklede sig alligevel til en crap dag. Har brugt en god bid af aftenen på at se musikvideoer + opdage ny musik, min yndlingsterapi mod samtlige denne verdens dårligdomme. Går ud fra at jeg burde skrive en spydig kommentar til de senere dages ganske dramatisk udviklinger med ambassadeafbrændinger osv., men alt hvad jeg har at sige om det, er allerede sagt bedre andetsteds. Dog nåede sagen nye højder med disse udtalelser fra Egyptens udenrigsminister. Så ved man ligesom hvem man har med at gøre….! Fuld støtte til JP fra disse kanter.

Den kommende uge står på timer og arbejde. Så snart det er blevet afgjort hvilket udbud Henriette og jeg vil følge fast, så skal jeg også igang med læsningen igen. Og på onsdag begynder jeg så som nævnt på japansk. Yup. Der er også en række koncerter som jeg egentlig godt kunne tænke mig at se. David Gray på tirsdag og Death Cab For Cutie på lørdag. Ved dog ikke lige om økonomien er til det. Oh well. Må hellere se at daffe ud og se lidt tv.

Giv lyd fra dig

Comment