i Livet, Musik

I made my excuses and left

Ah, jeg har nu de sidste par timer forgæves forsøgt at overtale mig selv til at få lettet min dovne mås, så jeg kan få gjort lidt rent her i jordhulen. Når jeg ikke har studiet til at give mig selv dårlig samvittighed, så må jeg jo som bekendt finde på noget andet at martre min sjæl med!

Selvom Stobbe er en bidsk og sårende herre ovre i comments sektionen på Stines blog (og ja, jeg HAR meddelt ham at jeg har testamenteret min atomubåd til en anden!), så må man give ham, at han har en upåklagelig evne til at opstøve mere eller mindre obskure hjemmesider. En af disse er Engrish.com, som indeholder masser af “the humorous English mistakes that appear in Japanese advertising and product design“. Der er mange morsomme eksempler på mærkværdige oversættelser og fejl – anbefales varmt herfra.

Endelig arriverede det nye Pet Shop Boys album Fundamental med posten i går. Købte det på CDSkiven.dk, fordi de havde en special edition udgave med en eksta cd (Fundamentalism – oh, weeeee!). Har lyttet det igennem et par gange nu, og ved ikke rigtigt hvad jeg skal synes. PSB var og er min første musikalske kjærlighed, så det gør lidt ondt at indse, at det nye album hverken er rigtig godt eller rigtig skidt – det er bare middelmådigt. Ved ikke, måske skifter jeg mening. For yderligere debat, se inde på gay-popmusikkens hjemmeside par excellence: Popjustice og deres debatforum. Se også Gaffas anmeldelse.

Giv lyd fra dig

Comment