i Livet

I should’ve left you at the flea market!

På en skala fra 1-10, så må tøjvask nok få en syv-otte stykker i min verden. Det er simpelthen SÅ herligt! Især når man spilder flydende vaskemiddel udover sine i øvrigt rene bukser. Jamen, kan det undre at jeg sådan lader mig rive med af begejstringen?

I dag slapper jeg ellers af. Har været et par hektiske flyttedage, og jeg kan i den forbindelse komme med en lille gammelklog anekdote: Flyttemænd hader, jeg gentager: HADER at tingene ikke er pakket sammen på flyttedagen. Bortset fra det, så var det nu rart nok at se forældrene igen. Min mor er faktisk lidt af et lille muskelbundt, at I ved det. Hun rykker i hvert fald nogle kg igennem under sådan en flytning. Selv var jeg pænt kvæstet efter at drønet rundt som en gennempryglet odder de sidste par dage, så i dag skal jeg ikke foretage mig noget som helst fysisk. Udover tøjvask, naturligvis. Suk.

Giv lyd fra dig

Comment