i Bloggen, Livet, TV-serier

Imagine the 1970s never happened

En venlig sjæl gjorde mig for nylig opmærksom på at min StatCounter kan andet og mere end blot at tælle hvor mange naive sjæle der kommer forbi disse håbløse griflerier. Jeg kan også se hvor i verden de besøgende kommer fra og hvordan de har fundet min blog. Med stor undren har jeg kunne notere mig, at jeg de seneste par uger har haft besøg fra Saudi Arabien, Guam, Norge, Canada, USA, Arabiske Emirater, England, Colombia, og Iran. Ja, man fristes jo næsten til at kalde mig en international superstjerne. Men hvordan finder folk så min hjemmeside? Jo, såmænd, mine besøgende kommer stort set alle her efter at have søgt på Google efter Tom Cruise og hans famøse optræden i Oprah. Jeg var så letsindig at bringe billeder fra denne perlesekvens, og det er åbenbart det de unge vil have.

Bortset fra det, så har det været nogle relativt begivenhedsløse dage. I går var jeg på arbejde, en tur på Frederiksberg for at træne og brugte aftenen på at se Firefly og læse. Firefly er en fabelagtig serie, hvis I spørger mig. Et meget gennemført sci-fi univers og interessant persongalleri. Endnu engang til den ovennævnte venlige sjæl for at have vakt min opmærksomhed omkring serien!

Ellers var jeg på arbejde i dag, vi havde et møde med en konsulent fra ECON, som hjælper os med vores politiske pjece. Den er arbejdsgiverens indspil til Globaliseringsrådet, så det skal helst være noget fornuftigt at vi får skrevet! Bagefter var jeg til læsegruppemøde hos Henriette.

Resten af i dag står på læsning og faglighed. Opgaveafleveringen nærmer sig med hastige skridt, men vi skal nok nå det hele. Henriette og jeg er blevet ret enige om at skrive speciale sammen til efteråret, så nu står den på grublerier omkring et evt. emne. Gennem arbejdet er jeg blevet lidt interesseret i energipolitik, men der skal nok pusles en del med de tanker før de bliver til noget konkret.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Hey hey… Nyt layout og det hele! Har du fået alt for meget fritid efter, jeg er holdt op med at plage dig evig og altid på messenger? :o)