i Livet

Into your empty world again

Til de læsere der har været forbi Stine og læse om den drabelig kamp vi havde med et par Mafiosi-ænder (er I klar over hvor truende ænder kan være når de er i flok?!), så kan jeg kun bekræfte, at det var sådan handlingsforløbet fandt sted. Det var rystende, eksalterende og personlighedsudviklende. Personligt vil jeg bl.a. aldrig kunne stole på en and igen. Og så husker jeg at fodre dem med deres fætre fra Crazy Chicken sandwichen næste gang. Foriøvrigt et haps-mad-med sted der varmt kan anbefales hvis man er i akut hungersnød på Østerbro.

Ellers et par rare dage her, i går aftes var førnævnte Stine og undertegnede på Vinbar Panzón for at bælle rødvin og snakke om verden fra før den gik af lave. Publikum var 30+ (så nej, intet pick-up potentiale dér heller, sørens også!), stemningen hyggelig og vinrusen betragteligt. Må vel betragtes som en cadeau til vinen at jeg ikke har den fjerneste hovedpine i dag.

Vi afleverer eksamensopgaven om konkurrencepolitik på tirsdag, og selvom det har været lidt af et badeferiesemester – man kan næppe kalde sig overbebyrdet med een skriftlige opgave – så bliver det nu meget rart at få den ud af verden. Vi har vel skrevet på den mere eller mindre intensivt siden starten af april måned, og nu hænger det mig ærligt talt ganske meget ud af halsen. Jeg er typen der arbejder bedst med relativt korte deadlines, og hvis jeg får for lang tid til en opgave, så begynder jeg at dvaske og få motivations problemer. Så alt i alt bliver det rart at kunne være en dovenkrop uden at have dårlig samvittighed over ikke at få læst! Til de nørdet interesserede kan jeg oplyse, at Konkurrenceredegørelsen 2006 udkommer på mandag d. 22. maj.

Og så var der jo Eurovision Song Contest i går. Så kun de første par numre inden vi defilerede ud at drikke vin, så kan ikke udtale mig omkring graden af rædselsfuldhed i år (antager at det ikke er blevet bedre end det plejer!). Må dog sige, at de finske vindere i år taler lidt til mine mere humoristiske sider.

Giv lyd fra dig

Comment