i Livet

It is man’s fate to outsmart himself

Onsdag og dermed læsedag, men sådan har det nu ikke helt været indtil videre. Dels er jeg en dovenkrop, dels så har der været nogle juleopgaver mv. som lige skulle ordnes.

Jeg skulle dog gerne få udrettet en del mere nu her efter frokost, inden jeg i aften skal piske rundt på hockey banen – woohoo! Det er stadig vores mål- og resultatstyringsopgave det gælder, vi er inde i den sidste skrivefase, så der mangler ikke meget endnu. Hvis der tilfældigvis er nogle dedikerede korrekturlæsere derude, så udlover jeg en pakke Gevalia hvis I melder jer til at læse igennem for fejl….!

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Og er det ikke Jewel’s “Pieces of you”, jeg ser blandt de liflige toner? Jo, jooo… Den har været en af de cd’er, der jævnligt har frekventeret mit anlæg gennem de sidste mange år. Super god cd, hvis du spørger mig (okay, det gjorde du jo så egentlig ikke, men..)!

  2. Ja, sandt nok – Jewel er en gammel yndling, som også ofte kigger forbi min afspiller. Hvis du spørger mig (og det gør du jo selvfølgelig), så er ‘Morning Song’ helt fantastisk.