i Livet

It’s a good life, if you don’t weaken

Som en anden Solon eller Perikles deltog jeg i NOKOs halvårlige plenum i går, og halli-hallo, det var action-packed, det var en sand rutschebane af drama og der var coke, MASSER af coke!!! Nå, ikke? Faktisk var der mest tale om tre timers navlepilleri, med eksalterende punkter på dagsordenen, så som hvorvidt vi skulle bruge genindføre dørkoden på kollegiet (det skulle vi ikke, red.). Det gik hverken værre eller bedre end, at jeg blev valgt til Styrelsen, de syv alumner som står for den daglige drift. Synes at jeg efterhånden bør engagere mig mere i hvordan kollegiet kører, nu hvor jeg efterhånden har boet der i to år. Det skal i parentes bemærkes, at jeg selvsagt vil arbejde for afskaffelsen af NOKO-demokratiet til fordel for et oligarki, subsidært et tyranni.

Ellers så sidder jeg på arbejdet, vi har just haft kontormødet og dræberopgaven der har plaget mig hele ugen, er endelig overstået. Er nu igang med at læse om konkurrencepolitik, et herligt emne – som jeg jo højest sandsynligt skal skrive speciale om. Grønnegaard Christensen, here I come.

Update! Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men et eller andet ved denne billedeserie fra Google’s hovedkvarter skræmmer altså livet ud af mig.

Giv lyd fra dig

Comment