i Livet

It’s not that I can’t find worth in anything

Phew, sidder på denne solbeskinnede søndag formiddag og fortryder bitterligt, at jeg ikke fik ruflet mig sammen til at købe kaffe i går – det er der i høj grad brug for i dag! Var igen fest på kollegiet, men blev aldrig rigtig fuld nok til at det var rigtig sjovt + følte mig sådan lidt out-of-order. Kunne ikke rigtigt finde på interessante ting at tale med folk om, og gik i seng ved 2 tiden uden sådan for alvor at have moret mig fyrsteligt. Lørdag fik jeg ikke lavet noget begavet udover at gøre rent og få læst en tekst til udbuddet i morgen.

Mandag er en lidt stuffed dag, skal til timer om formiddagen, til jobsamtale om eftermiddagen og så til bestyrelsesmøde i Europæisk Ungdom om aftenen.

Spændingen vil ingen ende tage.

Giv lyd fra dig

Comment