i Livet

I’ve seen my wife at the K-Mart

Hjemme efter endnu en lang dag, var først på arbejde og tog siden til første japansk lektion sammen med Cecilie. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om det. Sproget er jo svært nok i forvejen, men når underviseren samtidig er rumæner (som til tider er vanskelig at forstå) og som insterer på lange udredninger om grammatik og alfabeternes oprindelse i 900 tallet, så kan det måske godt gå hen og blive en prøvelse. Var ude at spendere en mindre formue på bogen ‘Japanese for busy people’ og sidder nu og prøver at læse lidt i den. Yikes!

Drønede også i pendulfart mellem arbejdet og Akademisk Boghandel. Da jeg kom forbi i morges havde de lukket, og da jeg så kom igen efter arbejdet, så havde de ikke bogen jeg ledte efter. Ærgeligt for dem, siden det nu er de rare mennesker hos Amazon som får fornøjelsen af at få Stiglitz’ udgydelser hjem til mig. Men også lidt trangt for mig, kommer lige lovlig meget bagud i læsningen til min smag.

Ellers ikke så meget nyt. Arbejdet optager en del tid i denne uge, hvilket jo nok er godt nok, siden at jeg har fået så meget fritid om aftenen der skal fyldes ud (og selvsagt ikke med træning, red.).

Giv lyd fra dig

Comment