i Musik

“Jeg er ikke længere en del af mavedansermiljøet”

Skulle som nævnt have været til DTU‘s årsfest, men var af forskellige årsager ikke i det store festhumør her til aften. Har spenderet dagen på arbejdet og ellers bare siddet og hørt musik her til aften + surfet på sære links (se resultatet nedenfor). Er blevet lidt vild med sangen Chaiyya Chaiyya af Sapna Awasthi & Sukhwinder Singh (MP3 her). Normalt er jeg ikke til, øh, orientalsk klingende musik, men siden jeg hørte den i Inside Man da jeg var i biografen i Aalborg forleden, har jeg haft den på hjernen. Generelt er det vist et stykke tid siden jeg har lavet en ordentlig musikposting. Har opdaget den smarte hjemmeside The Hype Machine som samler trådene til en masse musikblogs – meget bekvemt, hvis man er i musik udforskningshumør. Her er dagens akutte indslag af musik I kan lytte lidt til eller lade være. Visse af dem forsvinder nok inden længe, så det gælder om at have grabberne fremme.

* The Delays – Valentine (Hvad kan jeg sige? Den bedste sang jeg har hørt i år – næsten)
* Pet Shop Boys – Only the wind (om hustruvold!)
* Murs – Dark skin white girls (Morrissey og The Smiths bliver namedroppet i en rap sang! :-D)
* Elbow – Teardrop (cover version af Massive Attack klassikeren. Visse personer vil nok mene at det nærmer sig blasfemi, men jeg synes den yder originalen retfærdighed)
* Stereo Total – L’Amour a 3 (dagens funky-franske indslag)
* Plastic Bertrand – Ca plane pur moi (Mandrilaftalen fans vil nok erindre denne)
* Saturday Looks Good to Me – Lift me up (Alene bandets navn er nok)
* Guillemots – Trains to Brazil (Jeg ved godt at jeg har forsøgt at sælge denne sang til alle – og din mor. Nu prøver jeg igen. Hør den. Tigge-tigge!)
* Flaming Lips – Race for the prize (En gammel flamme)

PS. Et lille tænksomt link til de der oplever at det bare river i ovarierne (hint-hint!)

PPS. For de musikinteresserede: ‘The 50 worst things to happen for music’. Alene det faktum at grund nr. 38 er ‘Sting’ gør det til en guddommelig liste!

PPPS. Ifølge Boston Globe er jeg på vej til en über-succesfuld karriere fordi jeg har en blog! Nej-nej, Stine, Kristian, Stobbe og Louise – ingen grund til at takke mig ;)

PPPPS. Er du een af de mange der ynder at belemre verden med begavede udsagn som ‘De er altså bare fuldstændigt sindssygt religiøse i USA’ (læs: ‘Modsat os åh-så-oplyste, frisindede, kloge og åbensindede europæere’)? Tag et kig her, og gør mig i det mindste den tjeneste at specifer hvilken religion det helt præcist er du hentyder til.

PPPPPS. Nu hvor AaB formåede at lade alt løbe ud i sandet, så kan man jo altid trøste sig med at den japanske J-League er i fuld gang (for præsentation af holdene, klik her). Tingene kunne gå bedre for Kyoto Purple Sanga (aktuelt nummer 16 ud af 18), men jeg er ukuelig optimist!

PPPPPPS. Hulk-hulk, det er altid de bedste der ryger først.

Giv lyd fra dig

Comment