i Livet

Just say no!

Just kommet hjem fra bestyrelsesmøde i Europæisk Ungdom København, det var en ret god oplevelse. Dels stødte jeg på Kasper fra dengang jeg tidligere var aktiv, dels mødte jeg Mette som jeg ikke har set siden de glorværdige dage på Hvidovre Hospitals Kollegium. Der var en god stemning til mødet, og der var mødt mange op, så alt i alt tegner det lovende. Regner bestemt med at engagere mig yderligere.

Udover det har jeg været til timer i dag, bl.a. de første af slagsen i ‘Institutionel Økonomi’. Emnet som sådan lyder spændende, men underviseren er omtrent ligeså underholdende som en preussisk ostehaps, så jeg ved ikke helt hvad det ender ud med. Ellers var jeg til samtale i eftermiddags, og selvom jeg ikke helt kan bedømme hvordan det gik, så håber jeg da bestemt på at få det. Det er i hvert fald nogle lovende arbejdsopgaver. Der er samtaler indtil på onsdag, så indtil da kan man finde mig med tynd mave og rystende lemmer, mens jeg febrilsk lytter til hvornår mobilen ringer med nyt.

Ellers går jeg og bakser lidt med invitationer til den storslåede fest i november. Vi har bestemt temaet (som er hemmeligt for jer, æv-bæv!), men ikke layoutet på selve invitationen, og hvad er mere oplagt end at give den opgave til Congos mindst kreative individ, dvs. mig.

Og så ringede Thomas med den glædelige nyhed, at jeg skal til Depeche Mode koncert i februar…! Her fra armodens fattiggård kippes der med flaget, mens jeg drøner ud og sælger min krop således at jeg kan betale billetten…..

Giv lyd fra dig

Comment