i Livet

‘Kantinen? Jo, altså, I skal vistnok den vej’

Just hjemvendt fra semesterets første timer. Fulgte ‘Politisk Kommunikation‘, og det virker ret spændende, meget engageret underviser. Det andet udbud jeg havde tænkt mig at prøve – ‘Institutionel Økonomi’ – blev ikke til noget, da Mester Enevoldsen ikke dukkede op. Vældig god start for ham! Henriette og jeg danner parløb igen i år, hidtil er det jo gået meget godt de andre gange vi har samarbejdet. Selve de nye omgivelser på ‘Center for Sundhed og Samfund’ er stadig noget kaotiske, de er ikke færdige med at bygge om og det hele virker ufærdigt. Tror dog at det bliver ret lækkert, og det virker ret godt at vi deler omgivelser med de andre samfundsfaglige retninger. I aften skal jeg til info-møde i Koreaklubben, de holder en slags foredragsaften om rejser til Korea, så det tager Cecilie og jeg til. Derudover er der kage på gangen, så alt i alt er det en lovende dag! Nu mangler jeg så kun at komme ud på den løbetur rundt om søerne…..Igår aftes hyggede vi igen i køkkenet, der kom ‘Thirteen Days’, og den var ret god for en politiknørd som mig…

Giv lyd fra dig

Comment